Dagsbiljett

Adress: Åby säteri, 456 93 Hunnebostrand Datum: Söndag 1 jan 2017 - måndag 1 jan 2018 Visa karta

Adress: Åby säteri, 456 93 Hunnebostrand

Denna dagsbiljett gäller som entré till parken.
För inpassering och möjlighet att gå före i kön tag med dig din voucher med streckkod. Vouchern kan visas upp både på papper och elektroniskt, till exempel på din mobiltelefon.

Denna biljett är giltig 10 dagar innan och efter datumet som står på biljetten. Biljettpriset här kan inte kombineras med andra erbjudanden, utan dessa löses direkt i entréluckan vid ditt besök.

För inpassering gå till kassan Medlemskap & Förköpsbiljetter och visa upp din voucher. Är det kö kan du gå passera den på höger sida.

Parken är öppen året runt och öppnar kl. 10.00. Stängningstid varierar beroende på säsong, vänligen se hemsida, www.nordensark.se, för aktuella tider.

Vid bokning av 20 biljetter eller fler till samma tillfälle kontakta oss på 0523 - 795 45 för gruppbokning. För rabatter via Nordens Arks samarbetspartners rekommenderar vi att köpa biljetter på plats, till exempel Nytta och Nöje.

Caféet i hotellet är öppet under parkens ordinarie öppettider. Restaurang Nordens Ark serverar mat dagligen. Medhavd mat går bra att äta i Varghuset förutsatt att det inte sker någon servering där. Grillning är inte tillåten inne i parken. Däremot är du mer än välkommen att använda grillen vid lekplatsen. Ta med kol eller engångsgrill.

Det är inte tillåtet att ta med sig husdjur in i parken.
Parkering är gratis men lämna en gåva till djuren!
För er som bor på Nordens Arks Hotell ingår entré till parken både ankomst- och avresedag.

Välkommen till Nordens Ark!

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

Hotell

Nordens Ark, Smögen

Avstånd: 0 meter
När du bor på Hotell Nordens Ark ingår entré till parken. På hotellet kan du njuta av sköna sängar och en god frukostbuffé. Nordens Ark ligger på det vackra Åby säteri i Bohuslän och arbetar för att ge hotade djur en framtid.