Hotell Nordens Ark

Adress: Åby Säteri, 456 93 Hunnebostrand
Område:
Visa karta

Hotell | På hotellet får du njuta av sköna sängar och god frukost. Hotellet ligger vackert beläget med närhet till både djur och natur. Vi har allt från tvåbäddsrum till familjerum och möjlighet till att ställa in extrasäng. När ni bokat en övernattning på vår hemsida ingår entré till djurparken under hela vistelsen. Ni behöver inte heller förboka entrétid när ni bor på hotellet.

I logipriserna ingår frukostbuffé (ej stugorna). Glöm ej att meddela allergier eller annan specialkost.
Entré ingår.
Incheckning på rummen sker mellan kl 15.00 och kl.16.00, men ni får gärna komma redan kl. 10.00 och börja med en promenad i parken. Utcheckning från rummen är senast kl.10.00.

Kontakta oss på förhand för senare incheckning, tel: 0523-79546 .
Receptionen är obemannad under tiderna 16.00-08.00 under lågsäsong.


Viktig information inför besöket:
• Hotellet har ingen kvällsöppen restaurang vardagar på lågsäsong, under sommarens högsäsong är det kvällsöppet. De tillfällen då restaurangen är öppen kvällstid behöver du boka bord för att säkra din plats. Restaurangen följer parkens öppettider. Varm mat finns att köpa mellan kl. 11.30-15.00. För er som övernattar finns en micro och ett litet kylskåp i en av hotellkorridorerna för medhavd mat. Grillplats finns också att tillgå vid lekplatsen ca 200 m från hotellet. Tänk på att ta med egen grillkol/tändvätska. Närmsta samhälle med restaurang och matbutik är Hunnebostrand, ca 10 minuters bilfärd från Nordens Ark.
• Frukost serveras mellan klockan 07.30 och 09.30. Vi erbjuder inte städ på rummen under våra gästers vistelse, kontakta receptionen om ni saknar något.
• Efter incheckning är ni välkomna att parkera bilen innanför vår låsta gästparkering.
• Tänk på att ha er hotellnyckel med er när ni rör er i hotellbyggnaden. Hotellingång kvällstid och tidig morgon finner ni på bottenvåningen, mittemot parkeringen. Använd er hotellnyckel i det nedersta låset vid denna ingång. Nyckel går även till huvuddörren på andra sidan byggnaden.
• Rökning är förbjuden.
• Det inte är tillåtet att ha med husdjur varken i hotellet eller på Nordens Arks övriga områden.
• Uppstår en nödsituation efter receptionens stängning når ni vår jour på tel: 0104705096.



 
  
 

Policy

Incheckning (tidigast)
15:00
Utcheckning (senast)
10:00

Kundservice


Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.

Kundservice

Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.
Build: 2024-07-11 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7330.cbischannel-20100.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails