OBS! Viktig information för dig som besökare, klicka här >

Övernattning i stuga

Övernatta på ett annorlunda sätt! I Ekoparken hittar ni stugor där ni kan koppla av på riktigt. Utan el och rinnande vatten får ni en riktig vildmarksupplevelse på Västkusten.

Entré till djurparken ingår.

Välkommen till Nordens Arks stugor!
 
Att fylla på energi är viktigt för både kropp och själ. Aktuell forskning visar att gröna miljöer är stressdämpande, pulssänkande och även stärkande för immunförsvaret. Vår förhoppning är att under enkla förhållanden ge er möjlighet att ladda batterierna, fylla på med energi och komma naturen riktigt nära.
Ingen uppkoppling – Bara avkoppling!
Nordens Arks , avskild från verkligheten med fantastisk utsikt över Nordens Arks Ekopark. Här kan ni koppla av och njuta av knastret från vedkaminen och ljuset från fotogenlampan. Stugan är inredd med fyra sängplatser, utedass och vedkamin. I närheten finns en grillplats med vindskydd.
Stugan ligger strax intill Ekoparksleden, en 4,5 kilometer lång vandringsled. I närheten finns också Åbyhällen, en av Bohusläns mest kända och imponerande hällristningar. Entré till djurparken ingår självklart under hela vistelsen.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Hotell Nordens Ark”.

Hur många resenärer

När vill du resa


Kundservice


Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.

Kundservice

Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7330.cbischannel-20100.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails