OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Entrébiljett Nordens Ark

Datum: Onsdag 12 maj 2021 - fredag 31 dec 2021

Förboka din biljett och ankomsttid inför ditt besök.

 

Nordens Ark har öppet mellan 10-16 (entrén stänger 15).

Tiden du väljer är din entrétid som är giltig i 30 minuter. Väljer du t.ex. kl. 12 så är din entrébiljett giltig mellan 12.00 och 12.30. Ni stannar så länge ni vill. Om ni kommer före eller efter er valda tid så kan vi inte garantera att det finns plats, eftersom vi släpper in ett begränsat antal besökare i parken.


Du som medlem i Nordens Arks Vänner, ledsagare eller någon form av fribiljett förbokar också din entrébiljett. Dessa biljetter kostar självklart ingenting och är endast giltiga tillsammans med ditt årskort/ledsagarbevis eller liknande. Du bokar för samtliga i ditt sällskap som har medlemskap, har du tex ett familjemedlemskap så bokar du en biljett för varje person i familjen. Är du ledsagare bokar du en fribiljett och visar upp ditt ledsagarbevis i samband med att vi scannar biljetten.


Observera att medlemsbiljetter och fribiljetter endast är giltiga mot uppvisande av medlemskort, fysisk biljett, ledsagarbevis eller liknande. Du som har rabatt via värdekod skriver in den nedan.


Genom att besöka oss stödjer du arbetet med att rädda utrotningshotade djur. Välkommen!
Du kan av- och omboka dina entrébiljetter med full återbetalning fram till 09.00 på bokad dag. Efter det görs inga återköp. Du ändrar din bokning genom att klicka på ”Hantera köp” i ditt bekräftelsemejl. Du tar bort den biljett du vill ändra ur varukorgen och lägger sedan till en ny biljett med det datum/tid du vill ändra till. Behöver du hjälp med en av- eller ombokning, mejla till bokning@nordensark.se och inkludera ditt ordernummer. Vi har inte möjlighet att hantera av- och ombokningar per telefon.

Visa mer

Boka nu

Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7330.cbischannel-20100.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails