OBS! Viktig information för dig som besökare, med anledning av covid-19. Klicka här >

Entrébiljett Nordens Ark

Datum: Måndag 26 jul 2021 - fredag 31 dec 2021

Förboka din biljett och ankomsttid inför ditt besök.

 

Nordens Ark har öppet mellan 10-18 (entrén stänger 16).

Fr.om. 15 juli släpper vi in fler besökare i parken, men för att undvika trängsel och för att du ska känna dig trygg bokar du din entrétid. Tiden du väljer är din entrétid som är giltig i 30 minuter. Väljer du t.ex. kl. 12 så är din entrébiljett giltig mellan 12.00 och 12.30. Ni stannar så länge ni vill.


Du som medlem i Nordens Arks Vänner, ledsagare eller någon form av fribiljett förbokar också din entrébiljett. Dessa biljetter kostar självklart ingenting och är endast giltiga tillsammans med ditt medlemskort/ledsagarbevis eller liknande. Du bokar för samtliga i ditt sällskap som har medlemskap, har du tex ett familjemedlemskap så bokar du en biljett för varje person i familjen (även barn 0-4 år). Är du ledsagare bokar du en fribiljett och visar upp ditt ledsagarbevis i samband med att vi scannar biljetten.


Observera att medlemsbiljetter och fribiljetter endast är giltiga mot uppvisande av medlemskort, fysisk biljett, ledsagarbevis eller liknande. Du som har rabatt via värdekod skriver in den nedan.


Genom att besöka oss stödjer du arbetet med att rädda utrotningshotade djur. Välkommen!



Du kan av- och omboka dina entrébiljetter med full återbetalning fram till 23.59 dagen innan bokad dag. Efter det görs inga återköp. Du ändrar din bokning genom att klicka på ”Hantera köp” i ditt bekräftelsemejl. Du tar bort den biljett du vill ändra ur varukorgen och lägger sedan till en ny biljett med det datum/tid du vill ändra till. Behöver du hjälp med en av- eller ombokning, mejla till bokning@nordensark.se och inkludera ditt ordernummer. Vi har inte möjlighet att hantera av- och ombokningar per telefon.


Betalning sker med VISA eller Mastercard.

Visa mer

Boka nu

Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7330.cbischannel-20100.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails