Julbordspaket

Välkommen till ett stämningsfull julweekend på Nordens Ark i naturskön miljö! Njut av vårt härliga julbord, en god natts sömn i en skön hotellsäng och lugna vinterpromenader i parken bland djuren.

Ta en paus i julstöket och åk på en härlig julbordsweekend! Upplev en fin julstämning med god, vällagad julmat utan att själv behöva stå i köket. I hotellets restaurang finns ett härligt julbord uppdukat med en blandning av både klassiker och moderna delikatesser av svenska och lokala råvaror. Fårskinnsplädar på stolarna och levande ljus på borden skapar en riktigt härlig julstämning.

Efter middagen somnar du gott i våra sängar på hotellet, och på morgonen står frukostbuffén uppdukad. Spendera sedan en mysig dag bland får och grisar på lantgården, eller ta en promenad i den vilda delen av parken och spana på röda pandor och snöleoparder.I paketet ingår:


- Julbord
- Övernattning på hotell Nordens Ark
- Frukostbuffé mellan kl 07.30-09.30
- Entré till parken under hela vistelsen

När du bokar detta erbjudande bor du på “Hotell Nordens Ark ”.

Hur många resenärer

När vill du resa


Kundservice


Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.

Kundservice

Boka med oss

När du bokar eller köper något av Nordens Ark hjälper du oss att rädda och bevara hotade djur och biologisk mångfald.
Build: 2024-06-07 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7330.cbischannel-20100.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails